Menu

Kroonluchters

Kroonluchters met Swarovski kristal

Deze unieke en luxueuze Swarovski kristallen kroonluchters zijn handgemaakt en nergens anders te koop. Vol behangen met het zuivere Swarovski kristal zijn de kroonluchters toe te passen in meerdere interieurstijlen en van alle tijden. Het is mogelijk speciaal voor u onze kroonluchter in Swarovski kristal aan te passen naar uw  persoonlijke wensen.

     Een sieraad voor uw interieur

Kroonluchters met Italiaans Glaskristal

Onze kroonluchters

Een kroonluchter voor ieder soort interieur, dat is onze belofte. We hebben namelijk meerdere kroonluchter collecties in ons assortiment, van klassiek tot modern.

Crystalworld Collection

Wij hebben onze eigen originele Crystalworld Collection kroonluchters, veelal geïnspireerd vanuit het leven in Amsterdam en andere, majestueuze tijdperken. De Crystalworld Collection kroonluchters staan voor originaliteit en creativiteit, onze kroonluchters geven elke ruimte, groot of klein een speelse sfeer en een unieke look. Een echte eye-catcher voor uw interieur!

Maria Theresa Collection

Wij hebben ook de Maria Theresa kroonluchter collectie. De Maria Theresa kroonluchters staan voor elegantie, met haar rustieke en stijlvolle allure staan de grotere Maria Theresa kroonluchters prachtig in bijvoorbeeld een landhuis, hotels en restaurants. De wat kleinere Maria Theresa kroonluchters staan prachtig in elk huis, het geeft een stijlvolle sfeer aan elke kamer. De kleinere Maria Theresa kroonluchters staan ook prachtig in hotelkamers, winkels en restaurants.

Zakkroon Collectie

Onze zakkroonluchters zijn ook niet te missen! Deze kroonluchter staat chic in klassieke maar ook moderne interieurs. Deze kroonluchter is zo divers dankzij de klassieke zakvorm die je nog steeds in vele huizen en restaurants tegenkomt en de moderne twist die er op zit, namelijk de strakke, metale rand.

Plafonnieres

Onze plafonnieres zijn zo simpel en elegant, die kunt u in elke soort omgeving plaatsen. De plafonnieres zijn ook hartstikke leuk om cadeau te doen!

Dus wilt u ook een kroonluchter kopen? Dan zit u bij Crystal World Amsterdam aan het juiste adres, wij verzenden over heel Nederland en wij verrekenen geen verzendkosten voor de kroonluchters.