Menu

Over ons

Over ons

SHE crystal is gespecialiseerd in de verkoop van losse kroonluchteronderdelen, Swarovski kristallen hangers, Swarovski knopen, kralen, plakkristallen, hotfix in vele soorten en maten en Swarovski cadeau artikelen. Met de kristallen kroonluchter onderdelen kunt u zelf kroonluchters en andere type kristal verlichting samenstellen. Indien de door U gewenste Swarovski kristal niet getoond wordt in deze webshop kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina , dit geld tevens ook voor fabrikanten en groothandels.

SHE crystal is ook gespecialiseerd in exclusieve Swarovski kristal verlichting. Vanuit ons atelier in hartje Amsterdam ontwerpen wij op maat gemaakte Swarovski kroonluchters en Swarovski kristallen verlichting. Onze collecties zijn samengesteld uit zowel Klassieke als Moderne Kroonluchters en zijn uitsluitend vervaardigd met Swarovski kristallen. Onze kroonluchters bestaan uit allerlei afmetingen, dus of u nu een kleine eengezinswoning heeft, een grote villa,restaurant of hotel, alles is mogelijk en elke ruimte verdiend ook een kroonluchter.

SHE crystal verhuurt ook kroonluchters en kristallen decoratie voor feesten en evenementen. De zakkroonluchters zijn voorzien van echt italiaans glaskristal en geven een luxe en schitterend resultaat. Onze kroonluchters kunnen per stuk of in een veelvoud gehuurd worden, ze zorgen voor een prachtige sfeer tijdens een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, privéfeest etc. Wij denken met u mee voor een unieke en persoonlijke aankleding.

Een kroonluchter is sfeerbepalend op iedere locatie!