Menu

Kristal

Los Swarovski kristal & Kroonluchter Onderdelen

alles wat u maar nodig kan hebben voor een project of uw interieur!

Onder kroonluchter onderdelen verstaan wij voornamelijk onze Swarovski Spectra kristal collecties. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een kroonluchter helemaal afmaken of zelfs helemaal ombouwen met Octagon kristal, Amandel kristal of kristallen Bollen, uw eigen decoratie maken met Eikenblad kristal, ronde kralen of cone kralen of kleding en producten crystallizen met Hotfix of Flatbacks.

Als u een maat zoekt die er niet tussen staat kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, overigens ook voor projecten op maat en speciale verzoeken kunt u hier contact met ons voor opnemen.
Zelf zijn wij ook altijd nog bezig met projecten en nieuwe producten, hiervoor kunt u kijken bij onze cadeauartikelen.

Swarovski kroonluchter onderdelen koopt u bij Crystal World Amsterdam

Naast een complete kroonluchter kopen, kunt u bij ons ook terecht voor losse onderdelen voor de kroonluchter. De meeste kroonluchter onderdelen die wij verkopen, zijn de onderdelen van de Swarovski Spectra kristal collection. Veel mensen kiezen misschien in eerste instantie voor een complete kroonluchter die al klaar is om op te hangen, maar waarom niet uw eigen losse onderdelen voor een kroonluchter kopen en dan uw eigen kroonluchter maken. Op deze manier heeft u altijd een hele unieke kroonluchter in uw interieur hangen.

Bestelt u uw kristallen kroonluchter onderdelen bij Crystal World Amsterdam? Bij een bestelling vanaf €50,- bieden wij gratis verzending binnen Nederland.

Kroonluchter onderdelen zijn niet alleen heel interessant voor mensen die zelf een kroonluchter willen maken. Wanneer u al een kroonluchter heeft, maar er onderdelen van de kroonluchter missen, dan kunt u op deze manier uw kroonluchter weer helemaal compleet maken.

Daarnaast kunt u met kroonluchter onderdelen van glas en de onderdelen voor kristallen kroonluchters ook uw eigen kroonluchter ombouwen. Op deze manier is een kroonluchter altijd aan te passen aan de stijl van uw interieur. De kroonluchter onderdelen zijn niet alleen gemaakt om uw kroonluchter om te bouwen of extra te verfraaien. De kroonluchter onderdelen van glas kunt u namelijk ook heel goed gebruiken om eigen decoratie te maken of uw kleding en andere producten te crystallizen. Bent u op zoek naar een speciaal onderdeel of wilt u graag kroonluchter onderdelen kopen? Dan bent u van harte welkom bij Crystal World Amsterdam.

Verschillende soorten Swarovski kroonluchter onderdelen

Iedere kroonluchter is natuurlijk anders. Gelukkig bestaan er dan ook heel veel verschillende soorten losse onderdelen voor de kroonluchter waardoor het altijd past bij wat u in gedachten heeft voor de vernieuwde kroonluchter.

De kroonluchter onderdelen zijn er in diverse soorten en maten. Op deze manier bepaalt u zelf hoe uw vernieuwde kroonluchter eruit komt te zien. Wilt u graag totaal iets anders voor uw kroonluchter? Ons assortiment bestaat uit verschillende losse onderdelen voor de kroonluchter. Hierdoor is er altijd een onderdeel dat past bij uw wensen.

Door verschillende losse onderdelen voor de kroonluchter te bestellen, kunt u gemakkelijk uw eigen kroonluchter omtoveren tot een hele vernieuwde versie. Op deze manier kunt u de kroonluchter jarenlang mee laten gaan in uw interieur. Wilt u uw interieur aanpassen aan een andere stijl? Geen enkel probleem. U bestelt nieuwe losse onderdelen voor de kroonluchter en uw gasten zullen allemaal denken dat u een compleet nieuwe kroonluchter heeft hangen.

En waar bestelt u nu de Swarovski onderdelen voor de kroonluchter?

De onderdelen voor een kroonluchter kunt u gemakkelijk online bestellen en kopen. Zoekt u een bepaalde maat of wilt u meer informatie over de onderdelen? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.