Menu

Swarovski Kristallen lange pegel

Echte Swarovski pegels voor uw kroonluchter

We kennen het allemaal wel uit verschillende films. Prachtige grote kroonluchters met kristallen pegels en Swarovski glaspegels hangend in grote zalen of in een chic interieur. Het zijn vaak de blikvangers in de film waardoor ook direct de sfeer wordt bepaald. Uiteraard werken muziek, aankleding en de acteurs ook mee aan het complete plaatje, maar een kroonluchter met pegels geeft nu eenmaal net even dat beetje extra aan een ruimte en aan de sfeer.

Bestelt u uw kroonluchter pegels van Swarovski bij Crystal World Amsterdam? Bij een bestelling vanaf €50,- bieden wij gratis verzending binnen Nederland.

Swarovski Kristallen Lange Pegel per stuk & per doos

Glaspegels of kristallen pegels zijn er in verschillende maten en uiteraard ook in diverse prijsklassen. Kroonluchter pegels zijn niet alleen heel handig om uw kroonluchter mee op te vullen wanneer er een aantal kapot zijn, u kunt met deze pegels van glas ook uw kroonluchter ombouwen tot een hele andere kroonluchter. Op deze manier is de kroonluchter altijd aan te passen aan bepaalde sferen, maar ook diverse stijlen in het interieur.

In een strak en moderne woning is een strakke en stijlvolle kroonluchter natuurlijk zeer passend. Prachtige glaspegels en kristallen pegels die vooral in de avond heel mooi schitteren. Maar wanneer u kiest voor een andere stijl binnen uw interieur, dan houdt dit niet meteen in dat u ook uw kroonluchter moet inwisselen voor een ander soort lamp. Pas de kroonluchter aan uw nieuwe stijl aan met de diverse pegels van glas of kristallen Swarovski pegels. Op deze manier wordt de kroonluchter opnieuw een echte blikvanger.

Kristallen Swarovski pegels: echte eyecatchers voor uw kroonluchter

Niet iedereen wil een kroonluchter voor vast in de woning hebben. Het past toch niet bij uw stijl of u vindt het misschien allemaal net iets te veel van het goede. Maar wanneer u een feestje geeft of een er dient zich een bijzondere gelegenheid aan, dan passen de kroonluchter met pegels daar natuurlijk wel bij.

Omdat er veel vraag is naar het huren van kristallen kroonluchter met pegels hebben wij ons ook hierin gespecialiseerd. U vindt dus bij ons niet alleen complete kroonluchter met bijvoorbeeld Swarovski pegels, u kunt ook bij ons terecht voor onderdelen zoals kristallen pegels en glaspegels. Daarnaast bieden we ook prachtige kroonluchters aan voor de verhuur. Op deze manier is uw feestje of bijzondere gelegenheid net nog wat meer aangekleed dan u van tevoren had gedacht.

En waar kunt u dan terecht om een kroonluchter te huren?

Wanneer u graag een kroonluchter wilt huren, dan kunt u contact met ons opnemen via 06 – 537 85 917 of onze contactformulier.

Bent u op zoek naar een onderdeel voor uw kroonluchter? Dan kunt u ons assortiment vinden in de webshop. Staat de gewenste maat er niet tussen of heeft u een bijzonder verzoek? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.